Vízszerelés

Vízvezetékszerelés, hibaelhárítás esetén gyorsszolgálat!

Vízszerelés során amit vállalunk: fürdőszoba felújítás, lefolyó és nyomó strang cseréje, beázások, csőtörések, csőrepedések megszüntetése, ásással is. Vízóraszerelés, (locsolási és mellékvízóra) vízóra csere, kerti csap csere, mosógép bekötés, mosogatógép bekötés, villanybojler javítás, csere, vízkőmentesítés. Darálós wc, hagyományos wc, wc tartály, wc csésze, mosdók, szifonok beszerelése és régi csövek kicserélése, lefolyó és nyomóvezetéken. Kisebb munkát is vállalunk.

Budapest egész területén és közvetlen közelében is vállaljuk a munkák elvégzését. Rövid határidővel, írásos garanciával.
Kisebb munkát is vállalunk.
Megugrott a vízfogyasztás? Vízvezetékszerelés során vállaljuk vízvezeték- és fűtésrendszerek szivárgásának bemérését, és feltárását is. Méresse be a szivárgás helyét a legkorszerűbb műszeres technikával az ország egész területén, és spóroljon a vízszámláján!
Vízvezetékszerelés: vállaljuk mellékvízmérők szerelését tervezését, mellék vízóra szerelést, új vízóra szerelést teljes körű ügyintézéssel. Vízóra szerelés rövid határidővel, garanciával.

Ariston vizmelegitő<<<Vissza


Bemutatkozás Szolgáltatások Referenciák Elérhetőség Árajánlatkérés
                 
Kulcsszavak: Vízszerelés, Gázszerelés, Fűtésszerelés,
Dugulás elhárítás, Napkollektor szerelés,  KLUDI szerviz
Powered by Üzleti Center Kft.